آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

جان‌باختن ۷۵  نفر در حوادث شهری مشهد طی هشت ماه گذشته از ابتدای ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۰۳۴۰۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
جان‌باختن ۷۵  نفر در حوادث شهری مشهد طی هشت ماه گذشته از ابتدای ۱۴۰۳
در مشهد، روزی نیست که حادثه‌ای رخ ندهد و پرتکرارترین حوادث -با اختلاف- تصادف‌ها هستند. آتش‌سوزی‌ها و دیگر حوادث نیز در رده‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مشهد شهر هزار‌حادثه است. آژیر خودرو‌های اورژانس و آتش‌نشانی که برای گریختن از ترافیک شهری نفیر می‌کشند مؤید این جمله است. در این کلان‌شهر روزی نیست که حادثه‌ای رخ ندهد و پرتکرارترین حوادث -با اختلاف- تصادف‌ها هستند. آتش‌سوزی‌ها و دیگر حوادث نیز در رده‌های بعدی قرار دارند؛ موضوعی که مدیر‌عامل سازمان آتش‌نشانی مشهد با تأیید آن گفت: از ابتدای سال تا انتهای آبان‌ماه نزدیک به ۱۸ هزار حادثه در مشهد و حومه رخ داده است و در این میان متأسفانه ۷۵ شهروند نیز جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته حمیدرضا کافی‌نیا، در هشت ماه ابتدایی امسال آتش‌نشانان برای خاموش کردن ۵ هزار‌و‌۲۲۲ حادثه آتش‌سوزی به نقاط مختلف شهر رفتند و ۷ هزار‌و‌۴۰۵ مرتبه برای کمک و امدادرسانی به محبوسان و مصدومان حوادث امداد‌و‌نجات راهی خیابان‌های شهر شدند.

وی درباره مابقی عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد تصریح کرد: ۵ هزار‌و‌۲۱۸ مرتبه نیز شهروندان از آتش‌نشانی برای خدمات ایمنی (همچون مقابله و پیشگیری از سقوط اجسام از ارتفاع، سقوط درختان و نجات سقوط‌کنندگان در چاه، کانال آب، رودخانه، سد، استخر و...) کمک خواسته‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد درباره نجات افراد از دل حادثه بیان کرد: در حوادث هشت ماه ابتدایی امسال آتش‌نشانان ۱۰ هزار‌و‌۸۱۲ نفر را از حوادث مختلف نجات دادند و به وضعیت ۱۰۶۶‌مصدوم رسیدگی کردند.

بهار پرحادثه

وی درباره حوادث بهار امسال خاطرنشان کرد: در بهار ۱۷۵۰ حادثه آتش‌سوزی در مشهد رخ داده است که مهم‌ترین حادثه‌ها مربوط به حریق ساختمان با ۵۲۳ حادثه، آتش‌سوزی ضایعات و زباله خارج از ساختمان با ۳۸۷ مورد و آتش‌گرفتن باکس بازیافت، باکس زباله و... با ۲۲۹ بار هستند.

کافی‌نیا با بیان اینکه آتش‌نشانان در سه ماه نخست سال ۲ هزار‌و‌۳۸۹ عملیات امداد‌و‌نجات در مشهد را پوشش داده‌اند، بیان کرد: بیشترین دلایل حوادث مربوط به آسانسور با ۱۲۱۱ مورد، محبوسی با ۵۵۷‌حادثه، برداشتن انگشتر و زیورآلات با ۳۵۴ مرتبه و تهدید به خودکشی، خودسوزی و قتل با ۵۰ مورد بوده است.
به گفته مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد، کبریت، فندک، شمع و زغال گداخته در ۹۵۳ حادثه آتش‌سوزی، منشأ حرارت بوده‌اند.

تابستان داغ 

کافی‌نیا درباره حوادث تابستان نیز بیان کرد: در ماه‌های داغ امسال، تعداد عملیات‌های امداد‌و‌نجات به نسبت سال گذشته افزایش داشت، تا‌جایی‌که امسال ۳ هزار‌و‌۱۳۴ عملیات امداد‌و‌نجات در مشهد انجام شد و این آمار در تابستان سال گذشته ۲ هزار‌و‌۵۵۸ مورد بود.

وی درباره حوادث آتش‌سوزی سه ماه دوم امسال افزود: در تابستان امسال ۲ هزار‌و‌۳۵۶ حادثه آتش‌سوزی در مشهد رخ داد که به نسبت سال قبل اندکی کاهش یافت. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد درباره دلایل آتش‌سوزی‌ها و عملیات‌های امداد‌و‌نجات گفت: به‌طور‌کلی دلیل آتش‌سوزی‌های همه ماه‌ها با کمی اختلاف یکسان است و حوادث تابستان و بهار در علت‌ها تقریبا برابر بوده‌اند.

مهرماه در مشهد چه گذشت؟

کافی‌نیا درباره حوادث مربوط به دو ماه گذشته، با بیان اینکه تا‌کنون تنها جزئیات حوادث مهرماه تجمیع شده است، گفت: در این ماه، ۲۰۰۹ حادثه رخ داد که ۵۹۷ مورد مربوط به آتش‌سوزی، ۷۵۳ مورد مربوط به عملیات امداد‌و‌نجات و ۶۵۹ مورد مربوط به حوزه خدمات ایمنی بود.

وی افزود: در مهرماه سال گذشته تعداد کل عملیات‌ها ۱۸۶۳ مورد بود که این عدد امسال ۷.۸ درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: برخلاف همه ماه‌ها که آتش‌سوزی ساختمان‌ها بیشتر بود، در مهرماه آتش گرفتن ضایعات و زباله با ۱۷۴ مورد صدر‌نشین آتش‌سوزی‌ها بود و سوختن منازل در رتبه بعدی قرار داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->