تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

جان‌باختن ۷۵  نفر در حوادث شهری مشهد طی هشت ماه گذشته از ابتدای ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۰۳۴۰۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
جان‌باختن ۷۵  نفر در حوادث شهری مشهد طی هشت ماه گذشته از ابتدای ۱۴۰۳
در مشهد، روزی نیست که حادثه‌ای رخ ندهد و پرتکرارترین حوادث -با اختلاف- تصادف‌ها هستند. آتش‌سوزی‌ها و دیگر حوادث نیز در رده‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مشهد شهر هزار‌حادثه است. آژیر خودرو‌های اورژانس و آتش‌نشانی که برای گریختن از ترافیک شهری نفیر می‌کشند مؤید این جمله است. در این کلان‌شهر روزی نیست که حادثه‌ای رخ ندهد و پرتکرارترین حوادث -با اختلاف- تصادف‌ها هستند. آتش‌سوزی‌ها و دیگر حوادث نیز در رده‌های بعدی قرار دارند؛ موضوعی که مدیر‌عامل سازمان آتش‌نشانی مشهد با تأیید آن گفت: از ابتدای سال تا انتهای آبان‌ماه نزدیک به ۱۸ هزار حادثه در مشهد و حومه رخ داده است و در این میان متأسفانه ۷۵ شهروند نیز جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته حمیدرضا کافی‌نیا، در هشت ماه ابتدایی امسال آتش‌نشانان برای خاموش کردن ۵ هزار‌و‌۲۲۲ حادثه آتش‌سوزی به نقاط مختلف شهر رفتند و ۷ هزار‌و‌۴۰۵ مرتبه برای کمک و امدادرسانی به محبوسان و مصدومان حوادث امداد‌و‌نجات راهی خیابان‌های شهر شدند.

وی درباره مابقی عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد تصریح کرد: ۵ هزار‌و‌۲۱۸ مرتبه نیز شهروندان از آتش‌نشانی برای خدمات ایمنی (همچون مقابله و پیشگیری از سقوط اجسام از ارتفاع، سقوط درختان و نجات سقوط‌کنندگان در چاه، کانال آب، رودخانه، سد، استخر و...) کمک خواسته‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد درباره نجات افراد از دل حادثه بیان کرد: در حوادث هشت ماه ابتدایی امسال آتش‌نشانان ۱۰ هزار‌و‌۸۱۲ نفر را از حوادث مختلف نجات دادند و به وضعیت ۱۰۶۶‌مصدوم رسیدگی کردند.

بهار پرحادثه

وی درباره حوادث بهار امسال خاطرنشان کرد: در بهار ۱۷۵۰ حادثه آتش‌سوزی در مشهد رخ داده است که مهم‌ترین حادثه‌ها مربوط به حریق ساختمان با ۵۲۳ حادثه، آتش‌سوزی ضایعات و زباله خارج از ساختمان با ۳۸۷ مورد و آتش‌گرفتن باکس بازیافت، باکس زباله و... با ۲۲۹ بار هستند.

کافی‌نیا با بیان اینکه آتش‌نشانان در سه ماه نخست سال ۲ هزار‌و‌۳۸۹ عملیات امداد‌و‌نجات در مشهد را پوشش داده‌اند، بیان کرد: بیشترین دلایل حوادث مربوط به آسانسور با ۱۲۱۱ مورد، محبوسی با ۵۵۷‌حادثه، برداشتن انگشتر و زیورآلات با ۳۵۴ مرتبه و تهدید به خودکشی، خودسوزی و قتل با ۵۰ مورد بوده است.
به گفته مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد، کبریت، فندک، شمع و زغال گداخته در ۹۵۳ حادثه آتش‌سوزی، منشأ حرارت بوده‌اند.

تابستان داغ 

کافی‌نیا درباره حوادث تابستان نیز بیان کرد: در ماه‌های داغ امسال، تعداد عملیات‌های امداد‌و‌نجات به نسبت سال گذشته افزایش داشت، تا‌جایی‌که امسال ۳ هزار‌و‌۱۳۴ عملیات امداد‌و‌نجات در مشهد انجام شد و این آمار در تابستان سال گذشته ۲ هزار‌و‌۵۵۸ مورد بود.

وی درباره حوادث آتش‌سوزی سه ماه دوم امسال افزود: در تابستان امسال ۲ هزار‌و‌۳۵۶ حادثه آتش‌سوزی در مشهد رخ داد که به نسبت سال قبل اندکی کاهش یافت. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد درباره دلایل آتش‌سوزی‌ها و عملیات‌های امداد‌و‌نجات گفت: به‌طور‌کلی دلیل آتش‌سوزی‌های همه ماه‌ها با کمی اختلاف یکسان است و حوادث تابستان و بهار در علت‌ها تقریبا برابر بوده‌اند.

مهرماه در مشهد چه گذشت؟

کافی‌نیا درباره حوادث مربوط به دو ماه گذشته، با بیان اینکه تا‌کنون تنها جزئیات حوادث مهرماه تجمیع شده است، گفت: در این ماه، ۲۰۰۹ حادثه رخ داد که ۵۹۷ مورد مربوط به آتش‌سوزی، ۷۵۳ مورد مربوط به عملیات امداد‌و‌نجات و ۶۵۹ مورد مربوط به حوزه خدمات ایمنی بود.

وی افزود: در مهرماه سال گذشته تعداد کل عملیات‌ها ۱۸۶۳ مورد بود که این عدد امسال ۷.۸ درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: برخلاف همه ماه‌ها که آتش‌سوزی ساختمان‌ها بیشتر بود، در مهرماه آتش گرفتن ضایعات و زباله با ۱۷۴ مورد صدر‌نشین آتش‌سوزی‌ها بود و سوختن منازل در رتبه بعدی قرار داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->